Vilanova viva

Web d’informació popular de Vilanova i la Geltrú.

 • Pàgines

 • Vilanova Viva

  Web d'informació popular de Vilanova i la Geltrú
 • Entrades recents

 • RSS La Fàbrica

  • S'ha produït un error; probablement el canal ha deixat de funcionar. Torneu-ho a provar d'aquí una estona.
 • Contacte

  Si vols contactar amb nosaltres escriu a vilanovaviva@gmail.com
 • Categories

 • Meta

Campanya de suport a en Karim

mocio1

Aquest dilluns 1 de juny, a la sessió ordinaria del ple de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú s’ha presentat la moció pel jove de Vilanova Karim Akbih Verdaguer. A la mateixa hora del ple, fora de l’ajuntament tenia lloc la concentració de rebuig a la condemna patida per en Karim a la qual es va ajuntar la dels veïns i veïnes que s’estan mobilitzant des de fa uns quants mesos contra el tancament de la gossera de la ciutat.

 Els membres de la Coordinadora Antirepressiva del Garraf que han intentat assistir al ple s’han trobat a lesmocio3 escales d’accés a la sala de plens de l’ajuntament a dos guardies urbans que els hi han requisat durant el temps que han assistit a l’acte les pancartes i cartells amb els quals volien denunciar i fer públic al ple el seu malestar per la situació patida pel seu company de militància.

Després de la presentació de la moció per part del regidor de la CUP perque l’ajuntament de la ciutat es solidaritzes amb en Karim les intervencions dels grups del consistori no han pogut ser més decepcionants, ja que, posant sobre la taula l’argument de que “creien en l’estat de dret i un ajuntament i els seus grups municipals no són qui per questionar decisions judicials” la moció ha acabat sent rebutjada amb l’únic vot favorable del regidor de la CUP, els vots en contra d’ICV, PSC, CIU i PP i l’abstenció d’ERC.

 mocio3En acabar el ple la gent concentrada en solidaritat amb en Karim i els companys mobilitzats per la gossera han dedicat una sonora xiulada i escridassada al regidor d’ERC, a la de ICV i en especial a l’alcalde de la ciutat (PSC) amb crits de: Botiflers,Repressors i D’Esquerres us dieu, de dretes el que feu.

Vídeo de la xiulada: http://www.youtube.com/watch?v=dISlGk4TZuw

 

 

 

 

La Coordinadora Antirepressiva del Garraf porta al ple municipal del dilluns 1 de juny la campanya de suport a en Karim

Hi ha convocada una concentració a les 18h a la Plaça de la Vila i també està prevista la presentació d’una moció dins de l’ordre del dia del ple municipal.

cartell karim

 

Entrevista al jove activista vilanoví publicada al diari ACCENT

“Si cal ingressaré a presó per denunciar el caràcter classista de les penes multa”

Laia Altarriba, Barcelona   
Dimarts, 5 de maig de 2009 20:46
>> Entrevista a Karim, condemnat a presó per participar a una manifestació contra la crisi [L’ACCENT 153]Karim Akbih Verdaguer és un jove de Vilanova i la Geltrú que va ser detingut en la primera manifestació que l’esquerra anticapitalista va organitzar a Barcelona en motiu de la crisi. Ara s’enfronta a 50 dies de presó.El dia que el van detenir era el 15 de novembre. Karim explica que quan ja s’havia acabat la mobilització i ell ja estava al metro, dos policies de paisà el van retenir i la van dir que estava detingut per una agressió a un mosso d’esquadra.L’argumentació dels policies, i que el jutge ha donat per bona, és que durant la marxa en Karim havia sortit de la manifestació i que, després de córrer uns metres, va saltar contra els Mossos i a un d’ells li va clavar tres ràpids cops de peu, al pit, al braç dret i al peu esquerre, i que el va intentar arrossegar cap a dins la manifestació i li va trencar l’intercomunicador. Hi ha un vídeo que corrobora la versió de Karim, que defensa que ell no va fer l’agressió. Però el jutge l’ha condemnat a 50 dies de presó, que podria evitar si paga una multa. En Karim s’ha negat a pagar, així que està pendent d’entrar a presó.

Per què has decidit no pagar la multa que et van imposar?
Doncs, d’una banda, perquè vaig trobar injust aquell judici, on vaig veure com mentien tots cinc policies, i em negaven l’últim torn de paraula. I després, també, com a posició desobedient davant el caire polític d’aquesta sentència, i de l’aplicació de penes-multa contra molts casos de desobediència civil, mobilitzacions i altres iniciatives de transformació social

Però fent una col·lecta es podrien aconseguir aquests diners i t’estalviaries anar a la presó.
Sí, tot i que són uns diners que ara mateix no tinc, és veritat que els puc aconseguir, i més amb el suport de la gent que s’hi ha ofert. El que hem volgut fer, però, és denunciar el caràcter tan descaradament classista de les penes multa, que després de condemnar-te a presó, posen un preu als teus dies, de manera que els qui tenen diners s’ho poden estalviar, però els qui no en tenen, com és el cas de molta gent, ho han de pagar ingressant a la presó.

No ets la primera persona que ho fa. Actualment (en el moment de fer l’entrevista) hi ha un ciutadà d’Esplugues durant 10 dies a la presó. És una nova estratègia antirepressiva?
Bé, partint de la meva convicció, jo segueixo la postura que sempre m’han transmès les organitzacions on milito. I a més, últimament s’ha començat a posar sobre la taula el debat sobre les penes multa a partir de diversa gent que havia estat condemnada amb aquesta pena, i han iniciat la campanya “A les penes, punyalades”. Amb tots els casos que estem acumulant, aquesta posició pot ser una estratègia útil per evidenciar la persecució política i per deslegitimar la justícia del capitalisme.

Creus que la població ho entén?
Home, jo m’he trobat una mica de tot. Entre la gent menys conscienciada, sempre que he explicat el cas, i concretament la qüestió de les penes multa, en general m’han entès, tot i que sí que de vegades m’han fet el comentari de que tot i que sigui injust, pagui la pena amb diners.
Entre els companys i companyes militants sí que hi he trobat més recolzament, tot i que també m’han plantejat si no és més útil per a la lluita evitar entrar a presó. És clar que al carrer podria fer més servei durant aquests cinquanta dies. A més, sóc conscient que de vegades cal assumir una derrota, tot i que no ens permeti ser coherents amb els nostres principis. Vull dir que no sé què faria si tingués algú que depengués de mi, per exemple. No és una qüestió de puresa, sinó que pensem que això pot servir per visibilitzar aquesta injustícia, i emmarcar-la en la lluita contra el capitalisme.

Has fet un cicle de xerrades aquests darrers mesos. Per què l’heu organitzat?
Amb la Coordinadora Antirepressiva del Garraf i Alerta Solidària, veient la necessitat de difondre el cas, i la feina que ens comportava, vàrem pensar de donar-li la volta, i que això servís per estendre el debat i la formació al voltant de la crisi i la repressió. Ja hem fet més de quinze xerrades arreu dels Països Catalans, i encara n’hi ha algunes de pendents.

Com valores aquest cicle que heu fet?
Doncs n’estem molt contentes perquè hem aconseguit acompanyar totes les xerrades sobre el meu cas amb una explicació sobre la crisi, i han generat uns debats molt vius. La veritat és que estem molt agraïdes a tots els col·lectius que ens han ofert el seu suport i a tota la gent que ha participat dels actes.

Quina preocupació has pogut detectar en aquestes xerrades en relació a la crisi?
Bé, la principal ha estat el dubte sobre les nostres capacitats com a moviment per respondre-hi. La desmobilització i la debilitat de la consciència de classe de la majoria de la classe treballadora ha estat una altra constant, i en aquest sentit també hem palpat la preocupació per la nostra poca incidència. Una altra preocupació és la de les conseqüències fatals que preveiem que tindrà aquesta crisi com l’augment de l’explotació, el control que implicarà i la convulsió social que generarà, en el sentit que derivi cap a un augment del feixisme i del racisme.

En fer el cicle, has pogut visitar poblacions molt diferents. Com valores com s’està organitzant la resposta a les conseqüències de la crisi al nostre país?
M’ha agradat molt veure la motivació per encarar la situació, i la predisposició a buscar les pràctiques i el discurs que ens permetin connectar amb el poble. He pogut conèixer moltes iniciatives de solidaritat amb els treballadors i treballadores en lluita a la feina, per organitzar els i les aturades, per impulsar la participació als barris per fer front a les necessitats bàsiques, fomentar el sentit de comunitat i la consciència de classe. Si impulsem amb convicció tot això, sempre amb la crítica al capitalisme de fons, penso que podrem resoldre en part les mancances que ja he comentat i que no han parat de sortir als debats. Tenir-les ben presents és necessari per superar-les.

 

Crònica dels actes del tomb antirepressiu pel Karim a Vilanova i la Geltrú

Mani Karim

El dissabte dia 16 de maig la Coordinadora Antirepressiva del Garraf va convocar un seguit d’actes de suport a en Karim, militant de l’esquerra independentista de Vilanova i la Geltrú que va ser condemnat a 100 dies de presó, i a pagar 700 € d’indemnització, acusat d’haver agredit un mosso d’esquadra durant una manifestació. Com en Karim explica, ell va assistir a la manifestació del 15 de novembre (coincidint amb la cimera del G-20), per denunciar que qui paga les conseqüències de la crisi no sigui la classe treballadora, que no l’ha provocada. Portant una pancarta, va patir la càrrega que els anti-avalots dels mossos d’esquadra van fer-hi, i al mig del frec a frec, va rebre cops i se’n va sortir com va poder. Al cap de gairebé una hora, a dins el metro, agents de paisà el van abordar, a ell i als seus amics, per detenir-lo. Després de passar la nit a la comissaria de les corts, va ser citat a un judici, en què els policies van declarar que va ser ell que, separant-se de la manifestació, va córrer cap a la policia, va saltar i va clavar tres cops de peu a un agent, i que després va intentar arrossegar-lo cap a dins la manifestació. Que va lesionar un antiavalot i que li va trencar un intercomunicador. La jutgessa sense tenir més proves que la paraula dels antiavaolts va comdemnar a en Karim a una indemnització per una falta de lesions i danys, i a una pena-multa de 100 dies de presó equivalents a 400 € per una falta d’atemptat a l’autoritat. És a dir, no el jutjaven per un delicte, i llavors diem: perquè el detenien (per una falta, n’hi ha prou amb què t’identifiquin).

A més, malgrat tractar-se d’una falta, és a dir, una qüestió lleu, la condemna era d’una pena-multa, que fixa una pena de presó, i un equivalent en diners. Això ho apliquen molt a accions de desobediència activa no violenta, a encausats per manifestar-se, o a militants de cases okupades. Així, sota l’amenaça de presó, molts companys i companyes, i molts col•lectius, es veuen amb la necessitat de pagar nombroses multes, que els ofeguen. Per tot això, i perquè ja d’entrada ens sembla una mesura discriminatòria i classista (si tens diners, te’n surts, si no en tens, t’ingressen a la presó), la decisió que ha près en Karim, i que la Coordinadora Antirepressiva recolza,  és de no pagar la pena-multa, i afrontar el possible ingrés a la presó.

Això va portar a la Coordinadora Antirepressiva ha organitzar aquest Tomb Solidari, en què demanàven la solidaritat dels col•lectius, casals i organitzacions de l’Esquerra Independentista per fer activitats de denúncia del cas i de recollida de diners, per costejar la defensa. Aquest tomb ens ha portat a una quinzena de pobles i ciutats dels Països Catalans, el Tomb es va iniciar a Cardedeu, i durant aquests darrers mesos ha anat voltant per diferents poblacions com Vilafranca del Penedès, Cornellà, El Vendrell, Ribes, Gràcia, Sants, fins a unes 15 poblacions del país,on  gràcies a la solidaritat de col•lectius d’aquestes poblacions han pogut difondre el cas, a més, de debatre sobre la crisi i el capitalisme, amb la xerrada amb què han acompanyat els actes. Els actes del Tomb antirepressiu a Vilanova van consistir en una manifestació, parlaments, un sopar i unes actuacions musicals. Passades les 19.30 del vespre de dissabte 16 de maig, va començar la manifestació des de la plaça de la vila de Vilanova i la Geltrú, amb el lema a la pancarta de la capçalera: A PRESÓ? per dir-ho ben clar ! Capitalisme és Crisi ! Karim Absolució , i tancant la manifestació una altre on es podia llegir: A la repressió: desobediència, a les penes-multa: insubmissió. Més d’un centenar de persones es van manifestar pel centre de la ciutat acabant el recorregut al Parc d Ribes Roges on va finalitzar la manifestació, amb parlaments de l’Assemblea dels Drets Socials del Garraf, un membre del comité d’empresa de la fàbrica Mahle , el portaveu d’Alerta Solidària, i en Karim com a Coordinadora Antirepressiva del Garraf.

Tot seguit va haver-hi un sopar popular, al preu de 7 euros on més de 80 persones hi van assistir.

La jornada es va cloure amb un concert antirepressiu amb els grups:

Berna ( EH )

I Tres Voltes Rebel ( Ribes )

Les trompetes de la mort ( Penedès- Terres de l’Ebre )

The hotsteppers ( Vilanova i la Geltrú )

Rebel Vibration Sound ( Sound sistema )

 

Roda de premsa. Tomb Solidari a Vilanova i la Geltrú

roda premsaDilluns a la tarda, la Coordinadora Antirepressiva del Garraf, va oferir una roda de premsa a la Plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú, per anunciar els darrers actes del Tomb Solidari.

Membres del col·lectiu antirepressiu han explicat els actes que duran a terme aquest dissabte, dia 16, per tancar el tomb que els ha portat a més de quinze indrets dels Països Catalans, difonent el cas d’en Karim de Vilanova, recollint la solidaritat de diversos col·lectius i persones, i escampant el debat al voltant del sistema capitalista i la seva crisi.

Començaran amb una manifestació a les 7 de la tarda, que sortirà de la Plaça de la Vila, per arribar al Parc de Ribes Roges, on duran a terme un acte polític amb diversos parlaments. En acabat, hi faran un sopar, i més tard, un concert amb les actuacions del cantautor basc Berna, els ribetans Tres Voltes Rebel, el grup penedesenc dels Trompetes de la Mort, els vilanovins The Hotsteppers, i per tancar la nit la sound-sistema dels Rebel Vibration Sound.

A més dels actes, des de la Coordinadora Antirepressiva del Garraf han aprofitat per recordar la situació del cas del jove vilanoví, que, com han dit, es troba pendent de complir una pena-multa de 100 dies de presó valorats en 400 €. Atès que la seva posició és la de no pagar l’equivalent en diners, els propers mesos es preparen per afrontar l’ingrés a presó d’en Karim. El motiu d’aquesta decisió, ha explicat, és la de desobeïr les penes-multa en considerar-les una mesura classista (perquè estableix un preu en diners per la presó, discriminant entre les qui tenen recursos i les qui no), i una eina de pressió cap als moviments socials. Així han recordat el cas del jove d’Esplugues de Llobregat, detingut i empresonat 10 dies per penjar-se d’un edifici en denúncia del Pla Caufec (macroprojecte urbanístic que afecta Collserola), així com el d’altres participants en actes de desobediència civil o simples manifestacions, amenaçats amb penes de presó.

Combatre la crisi comporta repressió !
Karim Absolució !

 

Tomb Solidari a Ribes. Combatre la Crisi Comporta repressió. Karim Absolució !

xerrada ribes

El dissabte 2 de maig de 2009 es a dur a terme el Tomb Solidari Antirepressiu engegat des de ja fa uns mesos per la Coordinadora Antirepressiva del Garraf i amb el suport d’Alerta Solidària en solidaritat amb el membre de l’esquerra independentista de Vilanova i la Geltrú que va ser detingut pels Mossos d’Esquadra el passat 15 de novembre de 09, després d’una manifestació contra la crisi capitalista Barcelona. El veí de Vilanova i la Geltrú ha sigut condemnat a 50 dies de presó que es tradueixen a pagar 400 euros de multa.

La jornada solidària es va dur a terme a l’entitat cultura i esportiva el Ger de Ribes, on va comptar amb una gran participació de la gent vinguda d’àrreu de la comarca i sobretot amb la col.laboració del Ger i d’Alerta Solidària novament. A les 7 de la tarda a la Sala d’Actes i havia una xerrada per entendre la crisi i les seves conseqüències,amb membres d’endavant-osan i en Karim queuan vegada mes, va explicar el seu cas i l’estat actual de la seva situació.

sopar ribesA partir de le 22:00 hores mes de 80 persones van participar al sopar popular, on es van poder escoltar parlaments d’agraïments per part de l’Entitat Cultural i Esportiva el Ger i de la Coordinadora Antirepressiva del Garraf.

Per acabar la jornada, apartir de les 24:00 hores va començar el concert solidari, on va aplegar centenars de persones per mostrar la solidaritat cap en Karim comdemnat a 50 dies de presó per haver-se manifestat contra la crisi econòmica capitalista.
 

COMBATRE LA CRISI COMPORTA REPRESSIÓ !
KARIM ABSOLUCIÓ !

Si ens en toquen a un, ens toquen a totes !

pancarta ribesconcert ribes

 

 

 

 

 

 

 

 

Karim Akbih Verdaguer, independentista vilanoví que va ser detingut el passat 15 de novembre després de participar en una manifestació contra la crisi capitalista, ha sigut condemnat a una pena-multa de 400 euros que equivalen a 50 dies de presó.

roda de premsa

“em declaro insubmís a un sistema que genera injustícies cap a la majoria de la població”

Ahir, en una roda de premsa, al Casal Popular Okupat l’Estanquet, de Vilanova i la Geltrú, el propi Karim va donar a conèixer la confirmació de l’Audiència Provincial que podria dur-lo a presó per 50 dies.El recurs interposat per la defensa del Karim de Vilanova ha estat desestimat i queda confirmada la sentència per una falta de lesions i una altra d’atemptat a l’autoritat, segons informa Alerta Solidària

Davant d’alguns companys i periodistes, en Karim, que afirma haver estat jutjat i condemnat per la seva militància i activisme en contra de l’actual sistema econòmic, va deixar ben clara la seva posició a no fer front a la sentència: “em declaro insubmís a un sistema que genera injustícies cap a la majoria de la població. Sóc insubmís a un sistema que castiga els qui hem decidit oposar-nos a l’explotació. No penso cedir al xantatge i per tant no pagaré la multa malgrat les conseqüències que pugui comportar”.

Segons va explicar la Cristina, membre de la Coordinadora Antirepressiva del Garraf, la condemna de la “pena-multa” és una mesura discriminatòria i classista en tant que posa preu als dies de presó, de tal manera que els qui poden pagar se’n lliuren però qui no pot assumir el pagament s’ha d’acabar sotmetent a la reclusió. És per això que en Karim, ha pres la decisió de no pagar els 400 € de la pena-multa fet que suposarà una ordre de presó substitutòria de 50 dies.

Per a la Cristina, la fermesa del Karim és un repte per al conjunt de la societat de Vilanova que ha de veure en aquest gest la dignitat d’un moviment que creix a la ciutat i al Garraf, que proposa alternatives a l’actual capitalisme i que no deixarà sense resposta la possible entrada a presó del company Karim.

Campanya i crida a la solidaritat

Les properes setmanes seran claus per aquest moviment de suport. El proper 2 de maig hi haurà una jornada solidària a Ribes, per finançar la campanya que arribarà al cor de Vilanova el proper 16 de maig amb una manifestació.

Martí Majoral, membre d’Alerta Solidària, l’organització antirepressiva de l’Esquerra Independentista, va anunciar que la solidaritat s’anirà escampant arreu dels Països Catalans amb diferents accions, concentracions i actes diversos. Segons va confirmar, l’independentisme del país té present la situació del Karim i la coordinació avança així com l’amenaça de presó contra el veí de Vilanova.

La roda de premsa va acabar amb una interpel·lació directa al consistori: “ja és hora que l’Ajuntament de Vilanova es posicioni al costat del Karim, ja que ningú podria entendre que la presó ens tregui per 50 dies el nostre company i amic, per un cas clar de repressió política, i l’Ajuntament no s’hi posicioni”. La Cristina va cloure la roda de premsa refermant la crida a la solidaritat de totes les forces socials, polítiques i institucionals de la Vila.

La campanya realitzada fins ara ha tingut un marcat to de denúncia del sistema capitalista i ha pretès, segons afirmen els companys del Karim, demostrar que “el capitalisme no pot ser reformat sinó destruït”.

Properes convocatòries:

2 de maig a Ribes: xerrades, sopar i concert. Al GER de Ribes.

16 de maig, manifestació a les set de la tarda a la plaça de la vila, amb un acte polític, sopar i concert al parc de Ribes Roges. Vilanova i la Geltrú.

http://suport-karim.bloc.cat

http://suportgarraf.blogspot.com

www.alertasolidaria.org

http://alespenespunyalades.blogspot.com

 

Crònica de la concentració en solidaritat amb en Karim

Més d’un centenar de persones participen de la concentració en solidaritat amb el jove Karim, membre de l’Assemblea de Joves de la CAJEI i de l’assemblea local de la organització Endavant OSAN de Vilanova i la Geltrú. En karim va ser detingut en el transcurs d’una manifestació a Barcelona i ha estat condemnat a 50 dies de presó/multa de 400 €  per faltes de desordres públics, atemptat a l’autoritat i lesions i a unes indemnitzacions que sumen 700 €.

Les úniques proves que varen presentar els Mossos d’Esquadra són les declaracions de 3 agents antiavalots i les dels 2 agents de la Guàrdia Urbana que el varen detenir. Els diferents atestats policials, que oferien versions contradictòries, parlaven d’un vídeo dels fets on en Karim no hi apareix en cap moment.

La concentració va començar a les 19h a la Plaça de la Vila i a pesar de l’intens fred, la resposta de la gent de la comarca va ser més nombrosa del que s’esperava. A l’acte van assistir veïns de Vilanova i la Geltrú, Ribes, Sitges, Les Roquetes, juntament amb companyes solidàries de Barcelona, Vilafranca del Penedès, Sant Jaume dels Domenys i Llorenç del Penedès.

 

Es van cridar lemes on es denunciava la cada cop més forta repressió que té com a conseqüència el sistema capitalista i les seves crisis inherents, contra la Conselleria d’Interior de la Generalitat i els Mossos d’esquadra, per la seva constant tasca de criminalització i repressió aplicada als i les militants del moviments socials arreu del Principat.

La concentració va acabar amb la lectura del manifest que la Coordinadora Antirepressiva del Garraf ha elaborat per denunciar el cas d’en karim. Els companys de Vilafranca del Penedès assistents a l’acte, van informar sobre el cas d’en David, veí de la mateixa població, condemnat a més de dos anys de presó. Acusat de desordres públics i atemtap a l’autoritat  en el transcurs d’una manifestació antifeixista el 12 d’octubre del 1998 i per insubmissió al servei miitar l’any 1993.

També es va aprofitar la ocasió per recordar la ratzia policial d’ara fa tres anys, anomenada “Operació Xacal” que va suposar la detenció de veïns musulmans de Vilanova i la Geltrú sota l’acusació de pertanyer a una cèdula terrorista.

Coordinadora Antirepressiva del Garraf.

Gener del 2009

 

Combatre la crisi comporta repressió

El passat 15 de novembre, en Karim, militant independentista de Vilanova i la Geltrú, va assistir a la manifestació, a Barcelona, en protesta per la gestió que se’ns imposa de la crisi econòmica. Portant una pancarta va arribar fins a la Plaça Catalunya on la manifestació volia realitzar una acció simbolica abocant-hi fems. Els Mossos d’Esquadra, però, varen impedir als manifestants que s’hi acostessin, produint-se moments de tensió i empentes. Una hora més tard al Metro, agents de la Guàrdia Urbana van identificar en Karim i se’l van endur detingut a la comissaria de les Corts.

El 3 de desembre, va ser jujat acusat d’haver fet diverses puntades a un Mosso d’Esquadra, haver-lo tirat cap a dins de la manifestació i haver-li arrencat un intercomunicador, ell tot sol i per separat. La sentència el condemna a 50 dies de presó/multa de 400 €  per faltes de desordres públics, atemptat a l’autoritat i lesions i a unes indemnitzacions que sumen 700 €.

Les úniques proves que varen presentar els Mossos d’Esquadra són les declaracions de 3 agents antiavalots i les dels 2 agents de la Guàrdia Urbana que el varen detenir. Els diferents atestats policials, que oferien versions contradictòries, parlaven d’un vídeo dels fets on en Karim no hi apareix en cap moment.

Per tot això, denunciem detencions per fets considerats com a faltes (només haurien de comportar una identificació) com a mesura de pressió als col·lectius crítics amb el sistema capitalista i la gestió de la seva crisi, i exigim l’absolució del nostre company.

CONCENTRACIÓ

DISSABTE 10 DE GENER A LES 19:00h

A LA PLAÇA DE LA VILA DE VILANOVA I LA GELTRÚ

KARIM ABSOLUCIÓ

 
A %d bloguers els agrada això: